Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Το Ενενηκοστό ΠρώτοΑν είσαι ερωτευμένος και δε σου το ανταποδίδουν, μπορεί να πονάς, αλλά είναι ασφαλές γιατί δε βλάπτεσαι παρά μόνο εσύ, από έναν πόνο προσωπικό, που είναι πικρόγλυκος και τον προκαλείς μόνος σου. Όμως από τη στιγμή που γίνεται αμοιβαίος πρέπει να είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις την παθητικότητα του πάσχοντος και να αναλάβεις την ευθύνη ότι μπορείς και εσύ να πληγώσεις. 
Γι' αυτό λοιπόν, οφείλω να σε προειδοποιήσω: αν με ερωτευτείς είναι επειδή δε με ξέρεις καλά, κι αν δε με ξέρεις καλά θα ήταν παλαβό να συνηθίσω στον έρωτά σου, αφού αργά ή γρήγορα θα με μάθεις. 
Έτσι λοιπόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να με αρνηθείς. Τότε εγώ θα σε αγαπώ. Καθυστέρησε να μου τηλεφωνήσεις και όταν θα σε συναντήσω θα σε γεμίσω φιλιά. Μην πλαγιάσεις μαζί μου και εγώ θα σε λατρεύω. Ας κρυφτούμε σε αυτή την κατασκευασμένη ασφάλεια. Άλλωστε στον έρωτα, κάποιος μου είπε, δεν υπάρχει παρά μια φρενήρης επιθυμία για αυτό που μας ξεφεύγει, δεν είθισται να νιώθουμε έρωτα για ότι ήδη κατέχουμε. 

1 σχόλιο:

 1. Δεσμοφοβικος γινεσαι
  η λογω καταστασεων/βιωματων
  η λογω υπερμετρου εγω.

  Στο πρωτο υπαρχει το αρνητικο βιωμα
  στο δευτερο υπαρχει αρνηση .

  Το πρωτο μπορει να αντιστραφει
  Το δευτερο οχι .
  Ακομα και η μοναξια ειναι δικαιωμα .
  Και επιλογη .
  απλα, λιτα, κατηγορηματικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή